Over ons

Ons gebedsteam wordt gevormd door christenen uit verschillende kerken in de regio. Samen zijn wij in Barendrecht het Gebedspunt gestart onder het motto ‘eenheid in verscheidenheid’.

Wij zijn gewoon een groep mensen die geloven in God. Wij geloven dat God zoveel van ons houdt dat Hij zijn Zoon als mens naar de aarde heeft laten gaan. Misschien heb je weleens over Zijn Zoon gehoord: Jezus.

Jezus heeft ons het hart van Zijn Vader, van God laten zien in de tijd dat Hij hier op aarde was. Het kostte Hem zijn leven uit liefde voor ons, maar daarmee eindigde het niet. Zijn liefde overwon.

Het hart van God is vol passie, vol vreugde, vol levenslust, vol vrede, vol gezondheid. God biedt ons heelheid aan, herstel en genezing van innerlijke emoties, geestelijke en lichamelijke ziekten. God is bij ons en wil ons iedere dag opnieuw geven wat we nodig hebben. Hij wil contact met ons hebben en tot onze harten spreken.

Of je gelooft of niet, christen bent of niet, naar een kerk gaat of niet; Wij nodigen je uit om eens langs te komen. Zodat je mag ervaren dat God ook jou op het oog heeft, dat Hij weet wat je nodig hebt en jou daarin tegemoet wil komen. Wij doen dat door middel van gebed, dat is spreken met God. Zo kun je in contact komen met Hemzelf en je noden bij Hem persoonlijk bekend maken via anderen. De woorden die Hij voor jou heeft, mogen wij doorgeven aan je door middel van een bemoedigend en/of genezend gebed.