Werkwijze

Wat kun je verwachten als bezoeker?

We zullen eerst tijd nemen om elkaar even echt te ontmoeten. Na ontvangst en kennismaking heb je de gelegenheid om te vertellen waar je gebed voor wilt vragen. Als je niets wilt vertellen is dat natuurlijk ook prima. Hierna zullen we de tijd nemen om voor je te bidden. Mocht je alleen gebed willen ontvangen van mensen van je eigen geslacht dan is dat mogelijk. Er zal altijd door 2 personen voor je gebeden worden.

Wat is bidden? Bidden is praten met God.

Maar bidden is ook luisteren naar God. Tijdens het gebed zullen er dan ook soms stiltes zijn. Voor jezelf is het belangrijk om je tijdens het gebed te concentreren op God. Stel Hem in stilte een vraag  of vertel Hem wat je verlangen is. Je kunt verder ook in stilte instemmen met de gebeden die over je uitgebeden worden.

Het kan zijn dat de bidders een indruk of een beeld ontvangen van God. Dit kunnen ze dan tijdens het gebed aan je voorleggen. Je kunt daar even over doorpraten, waarna er weer verder gebeden kan worden. Het kan dus zijn dat een tijd van gebed er als volgt uitziet: bidden, stilte, bidden, indruk delen, praten, bidden, stilte, bidden.

Over het algemeen zal een tijd van gebed door de bidders zelf worden beëindigd. Hierna kun je nog met elkaar evalueren. Wij zouden het erg leuk vinden als je ons na een bezoek laat weten hoe de gebeden zijn verhoord.