Giften en ondersteuning

Wil je ons werk graag ondersteunen? Dat is super!
Je kunt ons op verschillende manieren ondersteunen:

  • Het Gebedspunt.nl is op zoek naar mensen die met regelmaat willen bidden voor dit initiatief
  • Mensen die als vrijwilliger mee zouden willen draaien
  • En we zijn op zoek naar financiële partners die ons werk willen ondersteunen. We zouden ook graag op paranormaalbeurzen aanwezig zijn samen met www.kracht-consulting.nl. Hiervoor hebben we ook financiën nodig, voor de aankleding van de stand en het weggeven van materiaal en huren van standplaatsen.

Ook is het mogelijk om een advertentie te sponsoren in ‘de Schakel’ voor € 80,-. Of je kunt het mogelijk maken dat we een week lang een banner op kunnen hangen op ‘t Vlak. Dit kost € 7,50 per week. We hebben ook ander kosten zoals bijvoorbeeld voor het bestellen van nieuwe folders, visitekaarten ed. Kortom, we kunnen je gift goed gebruiken.

Overmaken van een gift kan naar rekeningnummer IBAN: NL 38 RABO 0326 5210 62 t.n.v. Jeugd met een Opdracht Heerde o.v.v. ‘Gift Gebedspunt Barendrecht’. Vermeld hier eventueel ook de specifieke reden waarvoor je dit bedrag overmaakt. Bijvoorbeeld ‘kosten algemeen’ of ‘voor advertentie’ of ‘voor banner’.

Giften via dit rekeningnummer zijn belastingaftrekbaar. Ook mogelijk is om via de donatieknop op deze pagina te doneren. Hartelijk dank!